Inglismaa meedia: Klavan väärib rohkem mänguaega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) heitlemas Alvaro Negredoga.
Ragnar Klavan (paremal) heitlemas Alvaro Negredoga. Foto: Richard Sellers/PA Wire/PA Images/Scanpix

Ragnar Klavan on Liverpooli eest sel hooajal väljakul käinud 6 Premier League’i matšis ja 3 liigakarika mängus. Väljaande This is Anfield veergudel leiab Ben Twelves, et Eesti koondise kapten väärib kindlasti rohkem mänguaega.

Klavan langes vahepeal keskkaitsjate valikus Joel Matipi, Dejan Lovreni ja Lucas Leiva järel neljandaks valikus, kuid viimaste mängude valguses on Klavan kerkinud Leiva asemel ise kolmandaks numbriks.

This is Anfieldi veergudel leitakse, et Klavan peakski püsivalt olema kolmas valik ja viimase aja kohtumised on näidanud, et peatreener Jürgen Klopp võib julgelt Klavanit usaldada.

«Viimastes mängudes on ta väljakul olnud nii Matipi kui ka Lovreni kõrval ning mänginud muljetavaldavalt.»

«Klavan on sarnaselt Simon Mignoletile kasutanud saadud võimalust ning mänginud hästi. Viimases mängus suudeti sel hooajal esmakordselt liigamängus värav puhtana hoida, kui väljakul ei olnud Matipi,» lisati veel viimatise 3:0 võidu kohta Middlesbrough’ üle. «Klavan kasutas oma head füüsist ja nullis Middlesbrough’ ründaja Alvaro Negredo. Lisaks aitas ta James Milneril edukalt katta särtsakat Adama Traoret. Matipi puudumisel tõi Klavan kaitseliini vajalikku kindlust ja algatas hästi rünnakuid, kui tema sööduprotsent oli 91.»

Väidetavalt on Matip endiselt vigastatud ja Klavan saab tõenäoliselt esmaspäeval taas algkoosseisus väljakule. Liverpool läheb esmaspäeval võõrsil vastamisi Evertoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles