Korvpalli karikavõitjaks tuli suure edu peaaegu maha mänginud Kalev

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus peetud Eesti korvpalli karikavõistluste finaalis alistas BC Kalev/Cramo 71:66 Tartu Ülikooli. Võitjatele tõi Demonte Harper 16 punkti, Cedric Simmons lisas 13 punkti. Tartlaste resultatiivseim oli 19 punktiga Mandell Thomas, Dominykas Milka arvele jäi 15 punkti ja 11 lauapalli.

Avapoolaja võitis Kalev 41:23, abiks oli neile seejuurest tartlaste kohutav visketabavus. Esimesel poolajal suutis Tartu poolel skoori teha vaid neli meest, platsilt teele saadetud 35 viskest tabati kõigest seitse. Otsustava veerandaja alguseks vähendasid tartlased aga vahe vaid kümnele punktile ja jõudsid paarkümmend sekundit enne lõppu isegi kolme punkti kaugusele. Siis aga vormistasid kalevlased siiski võidu.

Enne mängu:

Poolfinaalis alistas Tartu Ülikool Pärnu Sadama 72:59. Tartu suurim korvikütt oli 16 punkti kogunud Mandell Thomas. Janari Jõesaar lisas 15 ja Dominykas Milka 12 silma. Kalecv/Cramo lunastas finaalkoha 83:60 võiduga Valga-Valka üle. Kalevi suurim korvikütt oli Rain Veideman 19 punktiga, Demonte Harper lisas 18 silma. Eelmise aasta karikafinaalis võitis Kalev/Cramo Tartut 73:55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles