Ronaldo juhitud Real seljatas MM-finaalis südilt võidelnud jaapanlased alles lisaajal

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tõusis kübaratrikiga finaali kangelaseks.
Cristiano Ronaldo tõusis kübaratrikiga finaali kangelaseks. Foto: ISSEI KATO/REUTERS

Jaapanis peetud jalgpalliklubide maailmameistrivõistluste finaalis alistas Madridi Real pärast 2:2 viigiga lõppenud lisaaega 4:2 Kashima Antlersi.

Real asus finaali juba 9. minutil Karim Benzema tabamusest juhtima, kuid 44. minutil Gaku Shibasaki viigistas. Teist poolaega oli mängitud seitse minutit, kui Antlers läks Shibasaki kauglöögi järel kodupubliku rõõmuks juhtimagi, ent 60. minutil määrati Reali kasuks penalti ja Cristiano Ronaldo oli 11 meetri punktilt täpne.

Normaalaja viimasel kümnekonnal minutil oli ründavam pool Antlers ja võiduväravast jäi jaapanlastel vähe puudu. Lisaks pidanuks Zambia kohtunik näitama lõpuminutitel teist kollast kaarti Reali keskkaitsjale Sergio Ramosele, kuid jättis selle tegemata. Lisaajal pööras Ronaldo 98. ja 104. minutil löödud väravatega finaali lõplikult Reali kasuks.

Real võitis klubide MM-tiitli teist korda, eelmine võit tuli kaks aastat tagasi. Kolmanda koha mängus alistas Atletico Nacional pärast 2:2 lõppenud normaalaega penaltiseerias 4:3 Club America.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles