Koukalova rõõmustas võiduga kodupublikut

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriela Koukalova.
Gabriela Koukalova. Foto: Petr David Josek/AP

Tšehhis Nove Mestos toimuval laskesuusatamise MK-etapil võitis kodupubliku rõõmuks naiste 12,5 km pikkuse ühisstardiga sõidu Gabriela Koukalova.

Koukalova eksis tiirudes korra ja teise koha saanud sakslanna Laura Dahlmeier kaks korda, kuid lõpujoonel edestas tšehhitar sakslannat vaid 3,1 sekundiga. Kolmanda koha saanud itaallanna Dorothea Wierer, kes tegi ühe möödalasu, kaotas Koukalovale 9,7 sekundiga.

Wiererile järgnesid ühe möödalasu teinud sakslanna Vanessa Hinz (+15,5) ning tiirudes kaks korda vääratanud norralanna Marte Olsbu (+21,6) ja veel üks sakslanna Franziska Preuss (+26,8).

MK-sarja üldliidrina jätkab Dahlmeier, kes on kogunud 410 punkti. Teine 312 punktiga täna alles kaheksanda kohaga leppima pidanud soomlanna Kaisa Mäkäräinen, kolmandaks tõusis tänu tänasele võidule 305 punkti kogunud Koukalova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles