Klavani staatus Liverpoolis on tõusuteel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan heitlemas Alvaro Negredoga.
Ragnar Klavan heitlemas Alvaro Negredoga. Foto: Ed Sykes/REUTERS/Scanpix

JALGPALL. Täna õhtul Eesti aja järgi kell 22.00 algab üks klubijalgpalli kuulsusrikkaid võistlusi: 227. korda peetakse Merseyside’i derby ehk FC Liverpooli ja Evertoni duell. Viimaste uudiste valguses võiks väljakule taas oodata ka Eesti koondise kaptenit Ragnar Klavanit.

Vahepeal Liverpooli keskkaitsjate hierarhias Joel Matipi, Dejan Lovreni ja Lucas Leiva järel neljandaks valikuks langenud Klavan on praeguseks selgelt Leivast ettepoole tõusnud ja kahes viimases Premier League’i matšis on eestlane tegutsenud väga silmapaistvalt. Inglismaalt tulnud teadete kohaselt Matip endiselt pahkluuvigastusega hädas ja seega oodatakse täna Liverpooli keskkaitses taas väljakule duot Lovren – Klavan.

Ajalehe Liverpool Echo veergudel küsiti eile fännidelt, kas tänases matšis Evertoniga peaks keskkaitses Lovreni kõrval alustama Klavan või Leiva. Õhtuse seisuga ennustas koguni 85 protsenti fännidest eestlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles