Tänak: nüüd tuleb ise mees olla ja Ogier'ga võidu sõita

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak (paremal) ja Sebastien Ogier (paremalt teine) sõidavad järgmisel hooajal koos M-Spordi meeskonnas.
Ott Tänak (paremal) ja Sebastien Ogier (paremalt teine) sõidavad järgmisel hooajal koos M-Spordi meeskonnas. Foto: SCANPIX

Ott Tänak kihutab autoralli MM-sarjas uuel hooajal M-Spordi tiimis, kus tema meeskonnakaaslaseks on neljakordne maailmameister Sebastien Ogier. Tänak lausus ETV spordiuudistele, et ootab koostööd ja prantslasega võitlemist põnevusega, vahendab ERR Sport.

«Tahangi näha seda, kuidas selline suur mees erinevates olukordades töötab ja kuidas keerulisi olukordi lahendatakse. Nii minul kui Martinil ja kogu meeskonnal on palju õppida,» sõnas Tänak värske tiimikaaslase kohta.

«Ogier ja Ingrassia on meile tugevad vastased, aga on hea, et nad on meiega samas tiimis sama auto peal. Ei saa kuidagi mööda vingerdada, vihjates rehvidele, autodele või millele iganes. Nüüd tuleb ise mees olla ja võidu sõita, see on parim olukord, mis meil praegu olla saab,» sõnas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles