Vanameister Ibrahimovic võrdles end punase veiniga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründaja Zlatan Ibrahimovic on mõnevõrra krobelise hooaja alguse järel tõusnud tippvormi ja lööb pea igas mängus väravaid. Kokku on 35-aastane ründaja tänavu Unitedi kasuks löönud 16 tabamust. Laupäeval kostitas ta West Bromwichi kahe täpse löögiga.

Inglased imestavad, kuidas Ibrahimovic sellises vanuses niivõrd suurepärases vormis püsib. «Kui vana ta on? 35? Jeesus… ta on imeline. Ta on suurepärases vormis. Ta on suur mees, kuidas hoiab end väga hästi,» rääkis West Bromwichi väravavaht Ben Foster pärast matši.

Unitedi kaitsja Phil Jones selgitas, et kõik meeskonnakaaslased imetlevad Ibrahimovici. «Ta hoolitseb oma keha eest nagu tõeline professionaal. Igaüks, kes tahab näha professionaali töötamas, siis tema on ideaalne näide,» rääkis Jones. «Ta on suurepärane kaaslane ka väljaspool väljakut ja aitab noorematel meestel hakkama saada. Kõik vaatavad temale alt üles.»

Ibrahimovici sõnul on inimese vanus mõtlemise taga kinni. «Mida vanemaks ma saan, seda paremaks muutun. Nagu punane vein. Kas sulle meeldib punane vein?» küsis ründaja Daily Maili ajakirjanikult. «Ma olen ideaalne näide. Vanemaks saades hakkan paremini mängima. Hakkan siin vaikselt harjuma. Olen õnnelik ja tunnen end hästi. Kuigi ma olen 35-aastane, siis oma peas olen 20-aastane. Usun, et suudan ka 50-aastaselt mängida, kuid see pole enam minu teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles