Tribuntsovi pettumuste aasta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12DETSEMBER2015, Lääne-Virumaa,TAMSALU
ralf tribuntsov

Fotol: UJUMINE, MAAKONNA MEISTRIVÕISTLUSED UJUMISES
12DETSEMBER2015, Lääne-Virumaa,TAMSALU ralf tribuntsov Fotol: UJUMINE, MAAKONNA MEISTRIVÕISTLUSED UJUMISES Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti ujumistippude hulka kuuluv Ralf Tribuntsov jättis USAs selja taha oma kolmanda aasta, mis möödus oodatust raskemalt ning valmistas noormehe enda sõnul pettumust. 22-aastane talent tunnistas aga, et sai õigel ajal oma vitsad kätte ja tulevik paistab taas helge.

Lõppenud nädalavahetusel kogunesid ujujad Kalev SPAs peetud ujumise lühiraja Eesti meistrivõistlustele ja teiste hulgas oli kodustele võistlustele sõitnud ka Tribuntsov. Lõuna-Californias õppiva ujumistalendi aasta pole olnud kerge, sest just tema oli see, kes pikka aega oli kinni augustis Rio de Janeiros toimunud olümpiamängude kohas, mis Eestile eraldati. Paraku jäi Rakverest pärit noormehel Brasiiliasse sõitmata, sest FINA punktitabeli järgi napsas üsna viimasel hetkel koha endale Garanti Ujumisklubi esindav Martin Allikvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles