Ojaste: Holmenkolleni MM-rajal tekib superstaari tunne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste
Triin Ojaste Foto: Priit Simson

«See on kirjeldamatu tunne! Publik on raja ääres ja ergutab lausa nimepidi. Ilmselt on kõikidel stardinimekirjad käes ja numbri järgi ergutavad. Tõesti, tekib selline tunne nagu oleks superstaar,» muigas Holmenkolleni MMil 10 km klassikasõidus 48. koha saanud Triin Ojaste.

Juba kolmanda MM-kulla noppinud norralanna Marit Björgenile kogunes tal kaotust 3.34,9. Seda oli rohkem kui treenerid ja Ojaste ise lootsid. «Siinne rada on ikka väga raske ja suusad polnud mul kahjuks parimast klassist. See oli mul esimene distantsisõit täiskasvanute tiitlivõistlustel. Kusagilt pidin alustama,» avaldas Ojaste, kes teeb koos Piret Pormeistriga kaasa ka kolmapäevases paarissprindis. «Teatesprindi jaoks oli tänane võistlus kindlasti vajalik. Hea tugev pingutus.»

Eestlannadest oli eile parim Laura Rohtla, kes sai 45. koha. Björgenile kogunes tal kaotust 3.23,2. «Ei saa iseendaga kahjuks rahule jääda. Vorm pole nii hea kui Skandinaavia karikavõistlustel ning Eesti meistrivõistlustel. Vormi ajastamisega on midagi nihu läinud,» nentis oma MM-debüüti tegev Rohtla, kellel läks juba esimestest meetritest raskeks. «Halb päev. Kerget tunnet polnudki, kogu aeg oli raske sõita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles