Rosberg asendajast: mina ei palkaks Bottast, vaid võtaksin sakslase

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Valtteri Bottas.
Nico Rosberg (vasakul) ja Valtteri Bottas. Foto: CLIVE MASON/AFP/Scanpix

Vormel-1 sarjas maailmameistriks tulnud ja siis ootamatult loobumisest teatanud Nico Rosberg võttis sõna enda võimaliku asendaja osas. Meie põhjanaabritele Rosbergi jutt ei meeldi, sest nagu selgus, eelistab sakslane ikka sakslast, mitte aga soomlast.

Rosbergist vabaks jäänud kohale pretendeerivad hetkeseisuga Valtteri Bottas ja Pascal Wehrlein, värske maailmameister eelistaks neist viimast. «Wehrlein on meie, sakslaste, tulevikulootus. Bottas on kogenum sõitja, seega võtaks Mercedes Pascali paigates suurema riski, aga samas võib temast saada veel kõvem mees,» rääkis Rosberg Sky Deutschlandile.

Lõppenud hooajal kihutas 22-aastane Wehrlein vormel-1 sarjas Manori meeskonnas. Bottase praegune tööandja Williams on aga tagalat kindlustanud, sest sõlmis uue lepingu 35-aastase Felipe Massaga, kes pidanuks tänavuse hooaja järel sarjast lahkuma. Kui Bottas läheb ikkagi Mercedese tiimi, tahab Williams 18-aastase debütandi Lance Strolli kõrvale kogenumat sõitjat ja seega pole võimatu, et Massa sõidab võistkonnas veel ühe hooaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles