Läti koondise peatreenerist on saamas Euroliiga tippklubi juhendaja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainars Bagatskis.
Ainars Bagatskis. Foto: SCANPIX

Läti korvpallikoondise peatreener Ainars Bagatskis asub juhendama Iisraeli tippklubi Tel Avivi Maccabit, teatab portaal Eurohoops oma allikatele toetudes.

49-aastane Bagatskis on alates käimasoleva hooaja algusest tegutsenud Istanbuli Darüssafaka Doguse abitreenerina ehk nimeka David Blatti parema käena. Eurohoopsi andmetele seisab lätlase ja Maccabi vahelisele lepingule allkirja andmine veel vaid pisasjade taga. Kolmapäevases Euroliiga mängus Moskva CSKA vastu Bagatskis sestap veel Maccabit ei juhenda.

Alates 2010. aasta algusest on Bagatskis olnud ametis Läti koondise peatreenerina. Hooajal 2014-15 viis ta Nižni Novgorodi meeskonna Euroliigas 16 parema sekka. 2006. aastal võitis Bagatskis Kaunase Žalgirise treenerina nii Leedu liiga kui ka Balti liiga, 2013. ja 2014. aastal viis aga Ukraina meistriks Kiievi Budivelniku.

Viimati 2014. aastal Euroliiga võitjaks kroonitud Maccabi on käimasoleval hooajal liigatabelis 16 meeskonna seas 10. kohal, olles kogunud viis võitu ja seitse kaotust. Play-off-kohast lahutab Iisraeli klubi vaid üks võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles