Kahekordne Wimbledoni võitja langes oma korteris noaga kallaletungi ohvriks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: SCANPIX

Kahekordne Wimbledoni võitja ning tennise maailma edetabeli 11. naine Petra Kvitova langes oma kodus olles rünnaku ohvriks.

Tšehhitari vigastused pole eluohtlikud, kuid teisipäeva lõunal viibis ta veel arstide hoole all. «See oli juhuslik kuritegu. Teda rünnati tema korteris, praegu on ta arstide hoole all,» ütles Kvitova pressiesindaja. Rohkem ta juhtunud kommenteerida ei soovinud. 

New York Timesile kaastööd tegeva tennisejakirjaniku Ben Rothenbergi teada soovisid ründajad tennisetähe korterit röövida. Röövi käigus rünnati Kvitovat noaga. Samuti väidab ta, et tšehhitar vajab kohest operatsiooni, kuid kinnitab samas, et vigastused pole eluohtlikud.

Sport.cz kirjutab, et naise vasakul käel on noahaavad. Tegemist on sealjuures käega, millega Kvitova reketit hoiab. Politsei pole rünnakus kahtlustatavat isikut veel tabanud. Röövli saagiks langes portaali andmetel 5000 Tšehhi krooni ehk 185 eurot.

26-aastase Kvitova kõrgeim edetabeli koht on olnud teine. 2011. ja 2014. aasta tuli ta Wimbledoni võitjaks. Rio olümpiamängudel võitis ta pronksmedali.

Petra Kvitova. / Scanpix
Petra Kvitova. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles