Mänedžer peab Škodasse istuva Mikkelseni olukorda sürreaalseks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen tähistamas esikohta Austraalia rallil.
Andreas Mikkelsen tähistamas esikohta Austraalia rallil. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Volkswageni rallimeeskonna kadumise järel töötuks jäänud Andreas Mikkelsen alustab järgmist aastat hoopis WRC2-klassis ning sõidab Monte Carlos Škodaga. Mehe eesmärk on end vormis hoida ja 2018. aastal maailmameistriks tulla.

«Volkswageni otsuse tagajärjel on kõik WRC-sarja sõitjakohad täidetud,» ütles Mikkelsen motorsport.com-ile. «Seega on minu eesmärk 2017. aastal end enda rallioskust soojas hoida ja leida võimalus, kuidas 2018. aastal WRC maailmameistritiitli eest võidelda.»

Ta jätkas: «Ma ei oska öelda, mida järgmine hooaeg täpselt toob. Loomulikult püüan sõita nii palju kui võimalik.»

Norralase mänedžer Erik Veiby sõnul on olukord rohkem kui kummaline. «See on sürreaalne, et Andrease jaoks ei ole üheski tiimis kohta. Me räägime mehest, kes tegi eelmisel rallil tuule alla maailmameistrile ja sai MMi üldarvestuses kolmanda koha. Meie eesmärk oli 2017. aastal maailmameistriks tulla. Usume oma võimetesse, kuid nüüd lükkusid plaanid aastasse 2018.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles