Kvitova pärast noarünnakut: olen õnnelik, et ellu jäin

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: David W Cerny/Reuters/Scanpix

Kahekordne Wimbledoni tenniseturniiri võitja ning maailma edetabeli 11. naine Petra Kvitova langes oma kodus rünnaku ohvriks.

«Täna sattusin oma korteris noaga rünnaku ohvriks,» teatas Kvitova Facebooki vahendusel. «Püüdsin end kaitsta, kuid vigastasin seda tehes oma vasakut kätt. Olen vapustatud, kuid õnnelik, et jäin ellu. Vigastus on tõsine ja pean spetsialistidega nõu pidama. Mind tundvad inimesed teavad, et olen tugev ja võitlen lõpuni.»

Sport.cz kirjutab, et noahaavad on naise vasakul käel. Tegemist on käega, millega Kvitova reketit hoiab. Politsei pole rünnakus kahtlustatavat isikut veel tabanud. Röövli saagiks langes portaali andmetel 5000 Tšehhi krooni ehk 185 eurot.

26-aastase Kvitova kõrgeim edetabeli koht on olnud teine. 2011. ja 2014. aasta tuli ta Wimbledoni võitjaks. Rio olümpiamängudel võitis ta pronksmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles