Vormel-1 karjääri lõpetanud Massa teeb ootamatu kannapöörde

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alles mõne aja eest teatas Felipe Massa vormelikarjääri lõpetamisest
Alles mõne aja eest teatas Felipe Massa vormelikarjääri lõpetamisest Foto: NELSON ALMEIDA/AFP/Scanpix

Felipe Massa jättis tänavu pisaratega võideldes vormel-1 fännidega hüvasti ja teatas sarjast lahkumisest. Küll lubas ta võidusõitjana jätkata, kuid mõnes muus võistlussarjas. Tänaseks on asjaolud muutunud ning väidetavalt kihutab Massa järgmisel hooajal oma senise tööandja Williamsi vormelis.

Vormelimaailma kaardipaki lõi segamini maailmameister Nico Rsoberg, kes pärast hooaja viimast etappi karjääri lõpetas. Mercedes pidi ootamatult hakkama talle asendajat otsima ja lõpuks jäädi pidama Williamsi mehe Valtteri Bottase juures. Kuigi Williams püüdis soomlast enda juures hoida, siis nüüd hakkab selguma, et raha võimule nad vastu ei saanud.

Bottasest vabaks jäänud kohale soovitakse ilmtingimata korraliku kogemustepagasiga sõitjat, kuna järgmisel hooajal seisavad vormel-1 sarjas ees suured tehnilised muudatused. Tiimi teine sõitja on 18-aastane Lance Stroll, kellel kogemused sisulisel puuduvad, kuid konkurentsivõimelise vormeli paika sättimiseks kuluks Massa kaliibriga mehe teadmised ära.

Williams pöördus uues olukorras Massa poole ja uuris, kas vanameister oleks nõus veel ühe hooaja kuninglikus sarjas sõitma ning Motorsport.com-i andmetel jäi brasiillane nõusse.

Väidetavalt pole ühelgi lepingul veel allkirja ning kui Bottase siirdumine Mercedesesse peaks mingil põhjusel katki jääma, siis Williams Massa teeneid ei vaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles