17-aastane supertalent tegi Reali eest hiilgava esituse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Nocioni ja Luka Doncic (vasakul)
Andres Nocioni ja Luka Doncic (vasakul) Foto: Bregani-Ciambelli/Sip/SIPA/Scanpix

Korvpalli Euroliiga said mänguõhtu kahes viimases matšis võidurõõmu tunda kodus mänginud Olympiacos ja Madridi Real. Hispaania suurklubi ridades säras taas noor Luka Doncic.

Enam kui 8000 kodufänni ees mänginud Real tegi Bambergi vastu sotid selgeks juba avaveerandiga, mis võideti 24:9. Lõpuks oldi sakslastest üle numbritega 95:72. 17-aastane Sloveenia tõusev täht Luka Doncic panustas Reali kindlasse võitu 16 punkti, kuue lauapalli ja viie resultatiivse sööduga. Kaugviskeid tabas 19 minutit mänguaega teeninud Doncic viiest kolm. Sergio Llull viskas Madridi kasuks 14 punkti, Bambergi parim oli 18 punkti kogunud Lucca Staiger.

Olympiacos tegi 7500 pealtvaataja ees 73:65 tuule alla Belgradi Crvena Zvezdale. Võidu arhitektideks tõusid Matt Lojeski ja Erick Green, kes viskasid vastavalt 18 ja 15 punkti. Korralikult panustas ka Nikola Milutinov, kelle arvele jäi 11 punkti ja seitse lauapalli. Külaliste resultatiivseim oli 16 pukti visanud Stefan Jovic.

Nii Real kui Olympiacos on tänavu kogunud üheksa võitu ja neli kaotust ning tabelis ollakse vastavalt teine ja kolmas. Liider on vaid korra kaotanud Moskva CSKA. Crvena Zvezda on viie võiduga 12. ja Bamberg nelja võiduga 14. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles