Roma tahab Arsenali väravavahti endale päriseks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wojciech Szczesny.
Wojciech Szczesny. Foto: MAX ROSSI/Scanpix

Londoni Arsenalist laenul olev AS Roma jalgpallimeeskonna põhiväravavaht Wojciech Szczesny võib õige pea kindlustada roomlaste juurde täieliku ülemineku.

Hiljuti Serie A mängus penalti tõrjunud poolakas on suutnud Roma klubi juhtidele kahe hooaja vältel piisavalt muljet avaldada, et käivitataks tõsine arutelu Arsenaliga permanentse ülemineku tarvis, kirjutas Soccernet.ee.

Lõppenud suvel olevat Szczesny olnud Arsenali poolt ka veidi alla 18 miljoni euro eest müügis, kuid toona ei suutnud Roma vajaliku summaga lagedale tulla ning nüüdseks olevat Londoni Kahuriväelased oma suhtumist väravavahti juba muutnud.

Nimelt lõppeb Arsenali praeguse esinumbri Petr Cechi leping 2019. aastal, mistõttu ei ole Londoni klubi kuigi aldis Poola koondise kiiprist vabanema. Rolli mängib siinkohal ka fakt, et Cech on hetkel 34-aastane ning seetõttu võib Szczesny aja möödudes taastada Londoni klubis oma esikinda positsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles