Mainekas rattaportaal tegi Eesti tõusvast tähest põhjaliku ülevaate

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Cycling Academy Team

Maailma ilmselt mainekaim rattaportaal Cyclingnews tegi pika loo 23-aastase Eesti maanteeratturi Mihkel Räimega, kelle esimene hooaeg Iisraeli profimeeskonnas Cycling Academys kujunes äärmiselt edukaks. Räim otsustas tiimiga lepingut pikendada ja tulevaks hooajaks tõusis klubi astme võrra kõrgemale ehk prokontinentaaltiimide hulka.

Räim ütles Cyclingnewsile, et 2017. aastal saab ta osaleda senisest nimekamatel võidusõitudel ja ootusärevust on uue hooaja eel palju.

«Ma olen üsna noor ja kindlasti on minust andekamaid rattureid. Ma ei saa ennast võrrelda Mathieu van der Poeli või Peter Sagani klassiga sõitjatega. Pealgi tundub, et eestlased on aeglasema arenguga. Hakkame särama pisut hiljem kui teised rahvused ja vahel ei hakka üldse särama, sest lõpetame enne karjääri,» lausus Räim.

Saaremaalt pärit Räim lisas, et tahaks kunagi võita legendaarseid klassikuid nagu Milano-San Remo ja Pariis-Roubaix, aga nii kõvale tasemele jõudmiseks läheb veel aega. «Ma olen taolistest võitudest unistanud juba lapsest saati. Aga sel aastal on mu kindel eesmärk esineda hästi Tro-Bro Leoni sõidul Prantsusmaal. Mullu olin seal üheksas,» selgitas ta.

Loe kogu artiklit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles