Treial mängib Tšehhis taas tempomehena ja ootab kuulmist tagasi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Tallinna Selver kohtus eile CEV Cupi kordusmängus Tšehhi klubi ČEZ Karlovarskoga. Karlovarsko ridades pallib ka üks Eesti koondislane, temporündaja Henri Treial. Treial ütles, et oli veidi kummaline kodumaale mängima tulla, ent esindada välisklubi. «Natuke imelik oli küll, et tulen Eesti halli, aga esindan Tšehhi klubi,» tõdeb ta.

Kuigi Treial tunneb mitmeid Selveri mängumehi, ei küsinud treenerid temalt lisainfot. «Videotest saadi vajalik info kätte ja minult pole keegi ekstra juurde uurinud.»

See on seni Tartus mänginud Treiali jaoks esimene välishooaeg ja 24-aastane võrkpallur ei kurda. «Esimese välishooaja kohta olen enam-vähem rahul. Liiga tase on natuke kõrgem kui Eestis ja ka mänguaega olen saanud normaalselt,» ütleb ta. Tšehhi meistriliigas on ČEZ Karlovarsko võitnud tosinast mängust kaheksa ja hoiab kogutud 28 punktiga tabelis teist kohta. Kladnost jäädakse maha viie punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles