Levadia värbas Ukraina väravavahi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallivärav.
Jalgpallivärav. Foto: SCANPIX

Tallinna Levadia jalgpallimeeskond sõlmis aastase lepingu Ukraina väravavahi Roman Smiškoga. Märtsis 28-aastaseks saav ja ligi kahemeetrine Smiško on varem mänginud nimeka Ukraina klubi Odessa Tšernomoretsi duubelmeeskonnas.

Varasematel aastatel on ta esindanud Valgevene klubi FK Smorgoni (2007) ja leedulaste Vilniuse Vetrat(2008). Eelmisel hooajal mängis Smiško Kõrgõzstani klubis Kochkor-Ata Neftchi.

Levadia peatreener Aleksandr Puštov näeb Smishkos vajalikku täiendust esindusmeeskonnale. «Smiško on heal tasemel ja füüsiliselt võimas väravavaht, kes suudab ka ise heade söötudega rünnakuid algatada. Kuna meie ründeliin koosneb valdavalt noorest mängijatest, siis tagaliin kaitsjate ja väravavahi näol peab olema kindel ja kogenud. Smiško suudab edukalt kaaslasi platsil juhendada ning seeläbi meeskonna mängu koordineerida,» ütles Puštov Levadia pressiteenistusele.

Smiško kannab Levadias mängusärki numbriga 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles