Galerii: hea lahingu andnud Kalev/Cramo kaotas kodus Mosvka Himkile seitsme punktiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli VTB Ühisliigas võõrustas Kalev/Cramo täna Venemaa tippklubi Moskva Himkit. Kalev võitis avaveerandi kahe silmaga, poolajaks olid külalised omakorda ees 38:32. Eesti klubi suutis neljandal veerandajal tagasi mängu tulla ja vaid 3.21 enne kohtumise lõppu oldi taga 69:70. Seejärel näitasid aga kindlamat mängu külalised ja Himki võitis mängu seisuga 84:77. Kalevi suurimateks punktitoojateks olid 15 silmaga Cedric Simmons ja Demonte Harper, võitjate parimana viskas 24 silma Jacob Pullen.

Duško Ivanovici hoolealused hoiavad Ühisliigas seitsme võidu ja kahe kaotusega neljandat kohta. Neid edestavad Moskva CSKA (9 võitu/1 kaotus), Kaasani Unics (9/1) ja Krasnodari Lokomotiv-Kuban (8/2). Kalev on kahe võidu ja seitsme kaotusega tagant poolt kolmas ehk 11.

Himki ridades ei tee ilmselt kaasa Aleksei Šved, kes tuli küll meeskonnaga Tallinnasse, kuid haigestus. Küll aga peaks väljakule jooksma superstaar Sergei Monja.

Miks toimub mäng sellisel kellaajal, mis paljudel tööinimestel matši alguseks kohale ei lase jõuda? «Himki palus mänguga varem alustada, et nad saaksid veel samal õhtul lennukiga tagasi Moskvasse,» selgitas Kalevi mänedžer Kaarel Sibul Postimehele. «Tulime neile vastu, sest nemad võimaldavad meil jaanuaris Moskvas toimuva mängu järel samuti õhtusele lennule jõuda. Meie jaoks on võrdselt tähtsad nii publikule etenduse pakkumine kui ka meeskondade soovidega arvestamine. Loodame, et publik jõuab ikkagi mängu ajaks saali. Tõsi, see on tööpäev, kuid vaadates seda, kuidas inimesed praegu keset päeva kaubanduskeskustes kinke ostavad…»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles