Edukas kuldne geim viis Toobali koduklubi eurosarjas edasi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toobal.
Andres Toobal. Foto: Alar Truu

Eesti võrkpalluri Andres Toobali koduklubi Antwerpeni Callant Topvolley kaotas küll CEV Cup sarja 1/32-finaali korduskohtumise horvaatide Kaštela Mladost Ribolale 1:3 (19:25, 19:25, 25:19, 19:25), ent 15:7 edu kuldses geimis viis Belgia meeskonna järgmisse ringi.

Nelja geimi peale kogus rahvusmeeskonna sidemängija viis punkti. Ta realiseeris mõlemad rünnakuüritused ja tõi sulustamisega kolm punkti. Kuldse geimi kohta statistika kahjuks puudub. Järgmises ringis läheb Belgia võistkond vastamisi Belgradi Crvena Zvezdaga, kirutas volley.ee.

Teise Belgias mängiva eestlasena oli eile võistlustules ka Taavi Nõmmistu tööandja Maaseiki Noliko. Eestlane kahjuks mänguaega ei teenunud ja lisaks jäi võistkond Meistrite liigas kindlalt 0:3 (23:25, 22:25, 21:25) alla poolakate Kędzierzyn-Koźle ZAKZA-le. Üks seos oli Eestil selle mänguga veel, sest kohtumise delegaadiks oli Eesti Võrkpalli Liidu võistluste direktor Robin Ristmäe.

Paremini ei läinud ka Ardo Kreegil (Pariisi Volley), kes läks võõrsil vastamisi kahe viimase aasta Meistrite liiga tšempioni, Kaasani Zeniidiga. Venelased said kindla 3:0 (25:17, 25:15, 25:21)võidu. Kreek kogus mängus neli punkti, lüües maha pooled kaheksast tõstest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles