Video: elav legend Jagr jõudis võimsa tähiseni

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaromir Jagr.
Jaromir Jagr. Foto: Joe Skipper/AP

Kui üleeile tõusis Tšehhi elav hokilegend Jaromir Jagr jäähokiliiga NHLi resultatiivsustabelis kõigiaegade teist kohta jagama, siis täna öösel möödus ta Mark Messier’st.

Jagr andis Florida Panthersi 1:3 kaotusmängus Boston Bruinsile Panthersi meeskonna väravale söödu. Tal on nüüd karjääri jooksul koos 1888 resultatiivsuspunkti. Kokku kulus 44-aastasel Jagril tähiseni jõudmiseks 1663 mängu. Messier’ kogus oma 1887 resultatiivsuspunkti 1756 mänguga. Tabeli tipus on legendaarne Wayne Gretzky, kes suutis NHLis 1487 kohtumisega koguda koguni 2857 resultatiivsuspunkti

«Unistasin millestki muust. Lootsin, et löön ilusa värava, annan ilusa söödu ning me võidame mängu. Nagu näha, siis päris nii ei läinud. Hea, et see asi nüüd selja taga on ning saame kogu meeskonnaga mängude võitmisele keskenduda. Täna me ei mänginud hästi,» ütles tšehh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles