Klavanil on hea võimalus Liverpooli algkoosseisus kanda kinnitada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ja Evertoni kohtumine. Ragnar Klavan võitleb Romelu Lukakuga.
Liverpooli ja Evertoni kohtumine. Ragnar Klavan võitleb Romelu Lukakuga. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani võimalused koduklubi Liverpooli põhikeskkaitsjana kanda kinnitada tunduvad head, sest meeskonna peatreener Jürgen Klopp teatas pressikonverentsil, et keskkaitsja Joel Matip ravib endiselt vigastust ega ole treeningutele naasnud.

Kamerunlasele teeb muret hüppeliigese trauma. Klavan on kuulunud Liverpooli koosseisu viimases kolmes liigamängus, sekkudes West Hami vastu teiseks poolajaks vahetusest Dejan Lovreni asemele ning mängides võidumängudes Middlesbrough’ ja Evertoni vastu algusest lõpuni. Nimetatud 225 minuti jooksul pole Liverpoolile löödud ainsatki väravat ning esmaspäevases liigamängus Evertoni vastu valiti Klavan mitmes jalgpalliportaalis mängu parimaks.

«Tema seisund läheb aina paremaks. Oleksime võinud ta juba Evertoni vastu koosseisu lülitada, aga siis ei oleks ta saanud 95-protsendilise tõenäosusega järgmist mängu kaasa teha. Seega otsustasime talle veidi aega anda, sest sama mure on teda juba mitu nädalat vaevanud,» vahendab veebikülg This Is Anfield peatreeneri sõnu. «Kui ta pole sada protsenti terve ega saa treeningutel kaasa teha, kasutan parem mehi, kes on seal osalenud,» lisas Klopp.

Liverpool alustab tihedat pühadeperioodi 27. detsembril kodumänguga Stoke City vastu. Vana aasta viimasel päeval võõrustatakse Manchester Cityt ning juba vähem kui 48 tunni pärast ehk 2. jaanuaril kohtutakse võõrsil Sunderlandiga. Liigatabelis on Liverpool enne neid mänge teisel kohal, jäädes liidrist Londoni Chelseast maha kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles