Panathinaikose napp võit muutis Euroliiga tabeliseisu ülipõnevaks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panathinaikose Chris Singleton (vasakul) mängus Madridi Realiga.
Panathinaikose Chris Singleton (vasakul) mängus Madridi Realiga. Foto: PACIFIC PRESS/SIPA/PACIFIC PRESS/SIPA/SCANPIX

Korvpalli Euroliigas alistas Ateena Panathinaikos kodusaalis 69:68 Vitoria Baskonia ning tabelitipp on nüüd ülitihe.

Panathinaikose parim oli võimsa avapoolaja teinud Chris Singleton, kelle arvele kanti lõpuks 23 punkti, Mike James toetas teda 16 ja Nick Calathes 14 punktiga. Lisaks kanti Calathese arvele kuus lauapalli ja kuus korvisöötu.

Kaotajatele tõi Tornike Šengelia 17 punkti, Adam Hanga viskas 12 punkti. Rodrigue Beaubois viskas küll 11 punkti, ent keerutas end Baskonia viimasel rünnakul palliga korvi alla kaitsjate vahele kinni ja viskele ei jõudnudki. Ilimane Diop viskas 10 punkti ja võttis ka 10 lauapalli.

Barcelona oli kodus kindlalt 89:75 üle Milano Emporio Armanist. Võidule pandi tugev alus juba esimese veerandajaga, mis võideti 32:19. Barcelona parimad olid 19 punkti visanud Ante Tomic ning vastavalt 15 ja 13 punkti kogunud Petteri Koponen ja Aleksandar Vezenkov. Milano meeskonnale tõi Rakim Sanders üleplatsimehena 27 punkti.

Tabelijuht on endiselt 12 võidu ja kahe kaotusega Moskva CSKA, kes sai kevadise finaali kordusetenduses täna Istanbuli Fenerbahcelt hooaja teise kaotuse, kuid neile järgnevad võrdselt üheksa võidu ja viie kaotusega Baskonia, Madridi Real, Pireuse Olympiakos, Panathinakos ja Fenerbahce. Barcelona jääb kuue võidu ja kaheksa kaotusega endiselt napilt play-off-joone alla, Emporio Armani jagab nelja võidu ja kümne kaotuse juures viimast kohta Istanbuli Galatasarayga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles