Red Bulli boss avaldas oma sõitjatele kiitust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo (paremal) lõpetas pühapäevase sõidu esialgu viiendana, kuid kerkis hiljem kolmandaks. Tema tiimikaaslane Max Verstappen Mehhiko etapi auhinda endale küll ei saanud, kuid võis siiski rõõmustada, et pärast poodiumikohalt kukutamist kerkis ta lõpuks neljandaks.
Daniel Ricciardo (paremal) lõpetas pühapäevase sõidu esialgu viiendana, kuid kerkis hiljem kolmandaks. Tema tiimikaaslane Max Verstappen Mehhiko etapi auhinda endale küll ei saanud, kuid võis siiski rõõmustada, et pärast poodiumikohalt kukutamist kerkis ta lõpuks neljandaks. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormelimeeskonna boss Christian Horner on tiimisisese õhkkonnaga väga rahul ning nimetab meeskonna sõitjaid Daniel Ricciardot ja Max Verstappenit vendadeks.

«Kõige tähtsam asi on austus. Me ei palu sõitjatelt, et nad koos einestamas käiksid, kuid vastastikune austus peab olemas olema. Meie sõitjad austavad teineteist ning nende suhe on väga hea,» ütles Horner Autospordile.

«Daniel on paljuski Maxile vanema venna eest. Nende tagasiside auto kohta on sarnane, nende nõudmised autole on sarnased. Kvalifikatsioonijärgsed kommentaarid on neil tihti samasugused, mis teeb inseneride elu lihtsaks,» jätkas Horner.

Red Bulli pealikult uuriti ka, kumb sõitja on tugevam. «Seda on raske öelda. Mõnel nädalavahetusel on üks parem, teisel jälle teine. Nad tasakaalustavad teineteist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles