Tartus peetakse homme legendide korvpallimäng

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kikerpill (9) TÜ/Delta ridades
Tarmo Kikerpill (9) TÜ/Delta ridades Foto: TOOMAS HUIK/PM/EMF

Homme peetakse Tartus maha kohalike legendide korvpallilahing, kus jooksevad väljakule endised TÜ/Delta ja Tartu Rocki tähtmängijad.

TÜ/Delta mängib koosseisus: Jaanus Liivak, Toomas Liivak, Toomas Kandimaa, Tarmo Kikerpill, Andrus Renter, Veljo Vares, Aigar Kristovald, Marek Doronin, Marti Lasn ja Indrek Visnapuu. 

Rock Allstarsi ridades mängivad: Kristo Saage, Heiko Rannula, Kristo Aab, Anti Vasar, Janar Talts, Augenijus Vaskys, Asko Paade, Martin Viiask, Gert Kullamäe, Valmo Kriisa, Vallo Allingu, Silver Lepik.

Deltat juhendavad 2000. aastal meeskonna Eesti meistriks viinud Teet Laur ja 2001. aastal meistritiitli toonud Jüri Neissaar, Rocki meeskonna treeneritepingilt leiab Üllar Kerde ja Paavo Russaku.

Lisaks tavapärasele korvpallimängule saavad kummagi meeskonna mängijad oma punktiskoori kasvatada nii kolmepunktiviske- kui pealtpanekuvõistlusel, kus viimasel tulevad end proovile panema tänased Tartu esindusmeeskonna mängijad Janari Jõesaar ning Mandell Thomas. Ühtlasi on tegemist Marek Doronini lahkumismänguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles