NBA jõulumöll: Westbrookilt taas imeline esitus, Porzingise debüüt lõppes kurvalt

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook.
Russell Westbrook. Foto: J Pat Carter/AFP/Scanpix

Peale Cleveland Cavaliersi ja Golden State Warriorsi heitluse peeti korvpalliliigas NBA esimesel jõulupühal veel neli kohtumist. Ainsa võõrsil mänginud võistkonnana saatis edu Boston Celticsit, kes oli 119:114 üle New York Knicksist.

Knicksi ridades pidas elu esimese jõulumängu 21-aastane lätlane Kristaps Porzingis. Tagaajaja rollis olnud Knicks jõudis minut enne lõppu suuresti tänu 221 cm pikkusele Porzingisele viigini, aga Marcus Smarti raske kaugvise ja Celticsi liidri Isaiah Thomase vabavisked tõid võidu siiski Celticsile.

Thomas viskas Bostoni kasuks 27 punkti, Knicksi resultatiivseim oli 29 punktiga Carmelo Anthony. Derrick Rose'i arvele jäi 25 punkti ja Porzingis viskas 22 silma, võttis maha 12 lauapalli ja blokeeris neli vastaste viset.

Hooaja keskmisena kolmikduublit jahtiv Oklahoma City Thunderi täht Russell Westbrook ei halastanud ka Minnesota Timberwolvesile, kui kogus 31 punkti, 7 lauapalli ja 15 söötu ning juhtis Thunderi 112:100 võiduni. Westbrooki keskmised näitajad on nüüd 31,8 punkti, 10,4 lauapalli ja 10,9 resultatiivset söötu.

Steven Adams lisas Thunderi kontosse 22 ja Enes Kanter 20 punkti, Timberwolvesi poolelt vastasid Karl-Anthony Towns 26 ja Andrew Wiggins 23 punktiga.

Russell Westbrooki järjekordne hiilgemäng:

Teised tulemused:

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors 109:108
San Antonio Spurs - Chicago Bulls 119:100
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 111:102

Vaata NBA tabeliseisu SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles