Video: Ühisliiga autsaider oli 40 punkti visanud serblase toel lähedal ajaloolisele võidule

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasani Unicsi viskekahur Orlando Johnson (paremal).
Kaasani Unicsi viskekahur Orlando Johnson (paremal). Foto: Maksim Bogodvid/Sputnik

Korvpalli Ühisliigas oli eile esimesele võidule lähedal Permi Parma, kui kodusaalis jäädi lisaajal 98:105 alla Euroliiga mängivale Kaasani Unicsile. Normaalaeg lõppes tulemusega 92:92.

Liiga uustulnuka Parma poolelt tegi suurepärase mängu serblane Danilo Andjusic, kes tabas 17st väljakult võetud viskest 13 (sealhulgas kolmesed 7st 6) ja kogus 40 punkti. Ühisliiga rekord on 42 punkti ja see kuulub sellest hooajast Unicsi liidrile Keith Langfordile, kes eile kaasa ei teinud.

Unicsi resultatiivseim oli Orlando Johnson 34 punktiga, mängujuhi Joaquin Colomi arvele jäi 20 punkti, 8 lauapalli ja 12 resultatiivset söötu.

Kui Parma jätkab Ühisliigas 11 kaotusega viimasel kohal, siis Unics tõusis 10 võidu ja 1 kaotusega mööda isegi tiitlikaitsjast Moskva CSKA-st (9-1). Kalev/Cramo (2-8) edestab 13 võistkonna hulgas vaid Parmat.

Mängu kokkuvõte:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles