Citroeni juht loodab tulevikus Ogieri enda juurde meelitada

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: SCANPIX

Citroeni rallimeeskonna juht Yves Matton rääkis intervjuus motorsport.com-ile, et tulevikus võib neljakordne maailmameister Sebastien Ogier taas Prantsusmaa meeskonda esindada. Järgmiseks hooajaks sõlmis Ogier lepingu M-Spordiga, kus tema tiimikaaslaseks on Ott Tänak.

Ogier kuulus Citroeni meeskonda aastatel 2009-2011, kuid liitus seejärel Volswageniga, kus temast sai neljakordne maailmameister. Möödunud hooaja lõpus teatas Saksamaa autotootja, et nad lahkuvad ootamatult WRC-sarjast. Ogieri soovisid oma meeskonda palgata peaaegu kõik meeskonnad ning lõpuks valis prantslane M-Spordi.

Mattoni sõnul oli Citroen üks väheseid, kes praegu Ogieri ei jahtinud. Neil oli juba varem paika pandud, et aastal 2017 sõidavad meeskonnas Kris Meeke, Craig Breen ja Stephane Lefebvre. «Meie jaoks polnud küsimust, kas peaksime jätkama noorte pilootidega,» rääkis ta. «See ei tähenda, et me tulevikus Ogieri poole ei pöörduks, kuid 2017. aastaks polnud see võimalik. Austame kõike, mida Ogier on teinud, kuid meil on oma strateegia, mis klapib meie DNAga. Oleme harjunud noori sõitjaid aitama.»

Mattoni sõnul on ta pettunud, et Volkswagen sarjast lahkus, kuna Citroen oleks tahtnud valitseva tšempioni vastu end proovile panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles