Chelsea võimas võiduseeria jätkub, Arsenal tõusis Liverpooli kõrvale

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro
Pedro Foto: Peter Nicholls/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab võidulainel Londoni Chelsea. Täna saadi koduväljakul 3:0 jagu Bournemouthist ning tabelis jätkatakse kindla liidrina. Pedro lõi Chelsea kasuks kaks väravat, penalti realiseeris Eden Hazard.

Chelsea jaoks oli tegemist juba 12. järjestikuse võiduga Inglismaa kõrgliigas. Järjepanu on nende paremust tunnistanud Hull City, Leicester City, Manchester United, Southampton, Everton, Middlesbrough, Tottenham, Manchester City, West Bromwich, Sunderland, Crystal Palace ja Bournemouth. Viimati kaotati punkte 16. septembril, kui võõrsil alistuti 0:3 Arsenalile.

Viimasel ajal kehva vormi näidanud Arsenal sai täna kirja võidupunktid, kui Oliver Giroud’ 87. minuti väravast võideti 1:0 West Bromwichi. Arsenalil on nüüd sarnaselt Liverpoolile 33 punkti, kuid Ragnar Klavani meeskond peab oma 18. vooru kohtumise homme, kui kodus mängitakse Stoke Cityga.

Manchester United tegi samal ajal 3:1 tuule alla Sunderlandile, värava said kirja Daley Blind, Zlatan Ibrahimovic ja Henrikh Mkhitaryan. Sunderlandi auvärav kanti Fabio Borini nimele.

Kuidagi ei saa oma mängumasinat käima tiitlikaitsja Leicester City, täna kaotati kodus 0:2 Evertonile ja tabelis hoitakse 17 punktiga alles 16. kohta.

Tänased mängud:

Watford – Crystal Palace 1:1

Arsenal – West Bromwich 1:0

Burnley – Middlesbrough 1:0

Chelsea – Bournemouth 3:0

Leicester – Everton 0:2

Man United – Sunderland 3:1

Swansea – West Ham 1:4

Hull – Man City kell 19.15

Homne mäng:

Liverpool – Stoke City

Kolmapäevane mäng:

Southampton - Tottenham

Tabel:

1. Chelsea 46

2. Liverpool 37*

3. Arsenal 37

4. Man City 36*

5. Tottenham 33*

6. Man United 33

7. Everton 26

8. Southampton 24*

9. West Bromwich 23

10. Watforn 22

*mäng vähem peetud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles