Galerii: Delta võitis Doronini lahkumismängus Rocki

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus peeti täna legendide korvpallilahing, kus vastamisi läksid TÜ/Delta ja Rock Allstari meeskonnad. Ühtlasi oli tegemist Marek Doronini lahkumismänguga, kes esindas täna mõlemat väljakul käinud meeskonda.

Lõpuks sai Delta kirja napi 87:86 võidu. Tegelikult olid lõpusireeni ajal tablool Rocki edunumbrid 86:83, kuid seejärel asusid võistlustulle meeskondade mänedžerid Meelis Pastak ja Tõnu Rüütel. Raha lugemises jäi peale Rüütel, kes võidu Deltale tõi.

Õhtu kangelane Doronin viibis Delta eest väljakul peaaegu 11 minutit ja viskas selle ajaga kuus punkti ning võttis maha neli lauapalli. Delta resultatiivseim oli 17 punkti visanud Toomas Liivak, lisaks võttis vanameister maha kümme lauapalli. Veljo Vares lisas 11, Jaanus Liivak ja Tarmo Kikerpill 10 punkti. Lisaks käisid Delta eest väljakul ka Indrek Visnapuu, Aigar Kristovald, Toomas Kandimaa, Marti Lasn ja Andrus Renter.

Rocki poolelt säras 24 punkti kogunud Gert Kullamäe, kes tabas üheksas kaugviskest neli. Doronin kandis Rocki särki seitse minutit ja sai ka selle meeskonna eest kirja kuus punkti. Heiko Rannula lisas 14, Kristo Saage 12 ja Vallo Allingu 10 punkti. Rock Allstari eest käisid veel väljakul Kristo Aab, Valmo Kriisa, Janar Talts, Antti Vasar, Augenijus Vaskys ja Silver Leppik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles