Klopp: Klavan on väga hea ja peame seda kasutama

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp Foto: SCANPIX

Liverpool kohtub Inglismaa jalgpalli kõrgliigas täna kell 19.15 koduväljakul Stoke Cityga ning suure tõenäosusega jookseb keskkaitses väljakule ka Ragnar Klavan. Mängu eel kiitis Eesti koondise kaptenit ka Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.

Joel Matipi vigastuse tõttu on Klavan viimases kahes kohtumises algkoosseisu kuulunud ja teeninud fännidelt ning ekspertidelt palju kiidusõnu. Ka hooaja alguses oli Liverpoolil vigastustega probleeme, kuid siis usaldasid treenerid Klavani asemel Lucas Leivat, kes nüüd on langenud keskkaitses neljandaks valikuks. Klopp selgitas, et ta ei kahelnud kunagi eestlase võimetes, kuid pidi ootama, et Klavan harjuks Inglismaa mängustiiliga ning jõuaks igas mõttes tippvormi.

«Ma ei kahelnud temas kunagi. Selline on meie töötamise stiil: otsustame alati ühe mängija kasuks, mitte teiste kahjuks. Nägime ära, millal Ragnar ja Lucas heas vormis on. Ka Joe Gomez on praegu heas hoos,» rääkis Klopp. 19-aastane Gomez pole siiski veel tänavu väljakule päsenud.

Klopp jätkas: «Meie jaoks oli selge, et Joeli tagasitulekuga pole mõtet kiirustada, isegi kui väljaspool klubi arvasid kõik, et ilma Matipita ei suuda me midagi. Olen ka varem öelnud, et ajastus on alati oluline. Paar nädalat tagasi polnud Ragnar otseselt raskustes, kuid ta pidi kõigi asjaoludega veel harjuma. Nüüd on tal väga hea moment ning peame seda ära kasutama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles