Statistika: 35-aastane Ibrahimovic tegi Ronaldole tuule alla

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Dave Thompson/Scanpix

35-aastane Zlatan Ibrahimovic ei näita üles ühtegi väsimuse märki ning 2016. aasta oli endise Rootsi koondislase jaoks isiklikus plaanis väga edukas. Kokku on ta aastaga Pariisi Saint-Germaini ja Manchester Unitedi kasuks löönud 50 väravat, mis on Euroopa paremuselt teine näitaja.

Oma klubi eest on 2016. aastal rohkem skoori teinud vaid Lionel Messi, kes lõi Barcelona kasuks tänavu 51 väravat. Ibrahimovicil on võimalik Argentina ründajast veel mööduda, kuna aasta viimasel päeval mängib Manchestser United Middlesbrough’ga.

Teine Barcelona superstaar, Luis Suarez, jääb Ibrahimovicile tänavu alla, kuna tema lõi klubi särgis 48 väravat. Madridi Reali ründetuus Cristiano Ronaldo sahistas kuningliku meeskonna eest võrku 44 korda.

Ibrahimovic mängis esimese poolaasta Pariisi Saint-Germainist, kuid liitus suvel Manchester Unitediga. Inglismaa kõrgliigas sellel hooajal on tema arvel 12 väravat, enam on suutnud vaid Chelsea ründetuus Diego Costa (13 väravat)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles