Algkoosseisus alustanud Klavan ja Liverpool alistasid kindlalt Stoke City (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kohtus Ragnar Klavani koduklubi Liverpool täna koduväljakul Stoke Cityga. Liverpool jäi küll avapoolaja alguses 0:1 kaotusseisu, kuid esimese vaatuse lõpuks juhiti Adam Lallana ja Roberto Firmino väravatest 2:1. Teisel poolajal lisas Stoke ühe omavärava ning Daniel Sturridge sai samuti jala valgeks, kokkuvõttes teeniti 4:1 võit. Klavan alustas algkoosseisus ja tegi kaasa täismängu.

Premier League’i tabelitipp:

1. Londoni Chelsea 46 punkti

2. Liverpool 40

3. Manchester City 39

4. Londoni Arsenal 37

5. Tottenham 33 (üks kohtumine vähem peetud)

6. Manchester United 33

Kõik märgid viitavad, et Liverpooli keskkaitsjate paari moodustavad tänagi Dejan Lovren ja Ragnar Klavan. Samad mehed seisid kaitses ka võidumängudes Middlesbrough’ ja Evertoni üle ning nende 180 minuti jooksul ei lasknud Liverpool endale ühtegi väravat lüüa. Vigastatud Joel Matip on küll taastumas, kuid peatreener Jürgen Klopp andis oma sõnavõtuga mõista, et on Klavani viimaste esitustega rahul ning Kameruni koondislase väljakule tagasi toomisega ei tasu liigseid riske võtta.

«Meie jaoks oli selge, et Joeli tagasitulekuga pole mõtet kiirustada, isegi kui väljaspool klubi arvasid kõik, et ilma Matipita ei suuda me midagi. Olen ka varem öelnud, et ajastus on alati oluline. Paar nädalat tagasi polnud Ragnar otseselt raskustes, kuid ta pidi kõigi asjaoludega veel harjuma. Nüüd on tal väga hea moment ning peame seda ära kasutama,» rääkis Klopp Inglismaa meediale.

Inglismaa kõrgliigas järgneb jõuludele tavapäraselt tihe mängugraafik ja oma järgmise matši peab Liverpool juba 31. detsembril, kui võõrustatakse Manchester Cityt. Kaks päeva hiljem sõidetakse külla Sunderlandile.

Tabeliseisu silmas pidades on Liverpooli jaoks iga mäng ja iga punkt tohutult oluline. Tänase võiduga kerkitaks tabelis taas teisele kohale ning aasta viimasel päeval seisab ees lahing peamise otsese konkurendi ehk Manchester Cityga.

Portaal This is Anfield pakub, et Liverpool jookseb väljakule järgnevas koosseisus:

Väravas: Mignolet

Kaitseliin (paremalt): Clyne, Lovren, Klavan, Milner

Poolkaitseliin: Wijnaldum, Henderson, Lallana

Ründeliin: Mane, Origi, Firmino

Tabelitipp:

1. Chelsea 46 punkti

2. Manchester City 39

3. Liverpool 37*

4. Arsenal 37

5. Tottenham 33*

6. Manchester United 33

*mäng vähem peetud

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles