Purjus jalgpallilegend löödi hotellis treppidest alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallilegend Paul Gascoigne.
Inglismaa jalgpallilegend Paul Gascoigne. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Inglismaa jalgpallilegend Paul Gascoigne on karjääri lõppemise järel püsinud meedia huviorbiidis peamiselt tänu oma kirevale eraelule. Põhiliselt on mees jõudnud ajakirjandusse alkoholi- ja narkoprobleemide tõttu. Viimati sattus mees järjekordse pummeldamise tagajärjel haiglasse.

Gascoigne sattus Ida-Londoni haiglasse pärast rüselust Ace hotellis. Hotelli töötajad ei soovinud juhtunut kommenteerida, kuid pealtnägijad postitasid juhtunust sotsiaalmeediasse erinevaid seiku, kirjutab Daily Mail.

Pealtnägijate sõnul tegi Gascoigne hotelli külastajate suunas rassistlikke märkusi, ahistas naiskülalisi ja loopis lihtsalt raha laiali. Gascoigne’i käitumine viis lõpuks tülini kahe hotelli külastajaga, mis lõppes sellega, et endine jalgpallur löödi trepist alla.

Juhtunu järel kutsuti kohale ka politsei ja Gascoigne viidi peahaavaga haiglasse. «Kannatanu viidi Ida-Londonis asuvasse haiglasse. Tema seisund on stabiilne,» teatas politsei Briti meediale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles