Haiglavoodis lamavast Schumacherist tegi salaja foto rahaahne sõber?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: © Alessandro Bianchi / Reuters/REUTERS/Scanpix

Hiljuti jõudis meediasse uudis, et haiglavoodis lamavast vormel-1 legendist Michael Schumacherist on tehtud salaja foto, mida on üritatud seejärel 1 miljoni euro eest maha müüa. Loomulikult asuti asja ka ametlikult uurima.

Saksamaa meedia teatel smugeldas salaja tehtud foto Schumacheri kodust välja üks rahaahne sõber. Asja uuriv Offenburgi prokurör tõdes, et nende jaoks tundmatu isik tegi salaja foto, mida üritatakse nüüd suure raha eest maha müüa. Varasemate teadete kohaselt on foto tehtud Schumacheri kodus, mis on osaliselt kohandatud haiglaks.

Väljaanded, kellele on Schumacheri fotot pakutud, ei ole soostunud oma allikat avaldama. Väidetavalt on pandud ka juhtumi uurimine seisma.

Schumacheriga juhtunud õnnetusest Meribeli suusakuurordis möödub homme kolm aastat. Esialgu koomas olnud vormelilegend toodi koomast välja 2014. aasta juunis. Seejärel viidi ta Lausanne'i taastusravikliinikusse ja seejärel juba oma koju.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm on jaganud vormelilegendi seisundi kohta infot ülimalt napilt ning viimati märkis ta, et sakslase tervislik seisund ei ole avaliku arutelu teema.

Ühtegi fotot ega videot ei ole Schumacherist õnnetuse järel avalikkuse ette jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles