Baruto on mõelnud ka profina USAs võitlemisele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto koos toetajatega tähistamas oma teist võitu MMA-ringis.
Baruto koos toetajatega tähistamas oma teist võitu MMA-ringis. Foto: Erakogu

Homme karjääri jooksul kolmandat korda MMA-ringi tuleva Baruto sõnul on vabavõitlus talle siiani ikkagi hobi ja põhitööd teeb ta televisioonis, osaledes toidu- ja reisisaadetes. Siiski tunnistas 32-aastane eestlane, et on mõnel korral lasknud peast läbi mõtte, et võiks ju võimaluse tekkides kätt proovida ka profina USAs.

«Kui selline mõte püsivalt pähe tuleb, siis võiks ju USAs ka võidelda. Ära iial ütle «ei iial»,» sõnas ta Postimehele, kuid lisas, et praegu on selline variant ikkagi ebatõenäoline. «Selle sportlaseametiga on nii, et kui ühel alal oled kunagi kõik andnud ja seal tippu jõudnud, siis mõnel teisel alal on samaga raske hakkama saada,» põhjendas endine sumoproff.

«Entusiasmist jääb natuke puudu, et asja nii tõsiselt käsile võtta,» lisas ta. «Võidelda mulle aga meeldib, muidu ma seda ei teeks.»

MMA

Rizini raskekaalu vabavõitlusturniiri otsustav faas

Veerandfinaalid 29. detsembril

Valentin Moldavsky (Venemaa) – Szymon Bajor (Poola)

Amir Aliakbari (Iraan) – Heath Herring (USA)

Baruto (Eesti) – Tsuyoshi Kosaka (Jaapan)

Mirko «Cro Cop» Filipovic (Horvaatia) – King Mo (USA)

Poolfinaalid 31. detsembril

Filipovic/Mo – Baruto/Kosaka

Aliakbari/Herring – Moldavsky/Bajor

Finaal 31. detsembril

Aliakbari/Herring/Moldavsky/Bajor – Filipovic/Mo/Baruto/Kosaka

RIZINi reeglite järgi peetaval turniiril on igas matšis kavas kaks viie minuti pikkust raundi. Kui võitja selle ajaga ei selgu, siis tuleb võitlejatel ringi tulla ka lisaraundis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles