Diaz: McGregor pole minuga kunagi võidelda soovinud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Diaz alistas UFC 196. üritusel Conor McGregori
Nate Diaz alistas UFC 196. üritusel Conor McGregori Foto: Rey Del Rio/AFP

Kahel korral iirlase Conor McGregoriga vabavõitluspuuris vastamisi olnud Nate Diaz postitas sotsiaalmeediasse sõnumi, kus väidab, et tegelikult pole McGregor kordagi temaga võidelda soovinudki.

Meeste esimeses omavahelises matšist väljus paljude jaoks üllatuslikult võitjana just Diaz. McGregoril õnnestus järgmisel matšil kohtunike häältega revanš saada. Pärast meeste teist võitlust räägiti pikalt võimalusest, et vastamisi minnakse ka kolmandat korda.

«Ta ei ole kunagi minuga võidelda tahtnud. Ta põgenes pidevalt ning sai ka viimases matšis kõvasti klohmida,» edastas Diaz oma nägemuse. McGregor on varasemalt öelnud, et kuigi tal on praegu muid asjaajamisi, annab ta tulevikus Diazele veel ühe võimaluse. Seni pole selge, millal ja kellega McGregor järmises matšis vastamisi läheb. Soovijaid on palju, sest matš UFC superstaariga tähendaks ka suurt sissetulekut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles