Carlos Tevez sõlmis Andres Operi endise klubiga megalepingu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez Manchester Unitedi särgis
Carlos Tevez Manchester Unitedi särgis Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix

Argentina jalgpallur Carlos Tevez sõlmis lepingu Andres Operi endise koduklubi Shanghai Shenhuaga. Sky Sports väidab, et mehe palgaks saab enam kui 700 000 eurot nädalas. BBC andmetel jääb see number siiski 370 000 euro lähedale. Igal juhul saab 32-aastasest mehest maailma üks rikkamaid sportlasi.

Tevez alustas karjääri kodumaal ja siirdus Euroopasse 2006. aastal, kus tema esimeseks meeskonnaks sai West Ham United. Aasta hiljem liitus ta Manchester Unitediga ning 2009. aastal sai temast Manchester City mängija. Pärast Inglismaa perioodi on ta esindanud Juventust ja Boca Juniorsi. Argentina koondise eest on Tevez 76 mänguga löönud 13 väravat.

Shanghais liitub Tevez peamiselt hiinlastest koosneva meeskonnaga, mida täiendavad ka sellised tuntumad nimed nagu Demba Ba, Fredy Guarin, Giovani Moreno ja Obafemi Martins. Aastal 2006 kuulus Shenhua ridadesse ka Andres Oper, kes tegi kaasa kuues Hiina kõrgliiga mängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles