Frank Liivak lõpusirgele jõudnud klubiotsingutest: lennupiletid on olemas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga on Frank Liivak.
Palliga on Frank Liivak. Foto: Erik Prozes

Viimased pool aastat lepinguta olnud Eesti koondise ründaja Frank Liivak andis teada, et peagi ootab teda uus koduklubi, vahendab Soccernet.ee.

Saladuseloori 20-aastane tartlane täielikult kergitada ei soovinud, aga teatas, et üheksandaks jaanuariks on lennupiletid olemas. Piirkond on jätkuvalt Hispaania ja Itaalia kandis, kus olid ka tema viimased klubid.

«Tase on senise karjääri kõige kõrgem,» lubas viimati Hispaania neljandal liigatasemel Alcobendas Sporti ridades mänginud Liivak Soccernet.ee-le. «Aga kuni allkirju all ei ole, siis pole veel midagi kindlat.»

Eesti koondises kuus mängu pidanud ja juuni alguses MM-valikmängus Andorra vastu ka väravatearve avanud Liivak on olnud klubita alates suvest, kui ta Alcobendase ridadest lahkus. Vahepeal oli ründaja küll ka enda sõnutsi väga lähedal siirdumisele Itaalia esiliigasse ehk Serie B-sse, kuid üleminek jäi viimasel hetkel katki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles