Keele ootamatu käigu tõttu jäi tiitel Pärnule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver - Pärnu.
Selver - Pärnu. Foto: Tairo Lutter

Eesti karikas on viimastel aastatel peamiselt läinud Tallinna Selveri või Pärnu Võrkpalliklubi kätesse: viimasest 17 finaalist 14 korral on karika võitnud üks neist kahest. Seekordse finaali eel oli favoriidikoormat raske kummagi õlgadele lükata. Mäng kujuneski loteriiks, kus lõpuks tõmbas parema pileti Pärnu, võites viiegeimilise lahingu.

Selveri tempomees Siim Ennemuist tõdes, et teda jäi väga häirima eilse pukikohtuniku, Pärnust pärit Risto Strandsoni tegutsemine. «Kui väljakul on kuus pärnakat ja üks veel pukis ka, siis on raske. Mind see täna ikka väga häiris,» sõnas ta. «Aga ega selle taha ainult pugeda ei saa, olime ise nõrgad ka. Kui tekkisid rasked hetked, siis hakkasime kohe pudistama.»

Keel vastas ka vastasleeri kiiritkale kohtunike osas. «Kaotama peab ka oskama, ma kuulsin siin mõne Selveri mehe suust juttu nagu oleks olnud kuus seitsme vastu. Sellega ma küll ei saa nõus olla. Meestele teenitud võit,» kommenteeris juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles