Mis on lahti Moskva CSKAga? Tiitlikaitsja kaotas Euroliigas jälle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crvena Zvezda keskmängija Ognjen Kuzmic (paremal) suutis Kyle Hinesi ja Moskva CSKAd edukalt vaos hoida.
Crvena Zvezda keskmängija Ognjen Kuzmic (paremal) suutis Kyle Hinesi ja Moskva CSKAd edukalt vaos hoida. Foto: Mihail Serbin/Sputnik/Scanpix

Korvpalli Euroliigas pidi teist vooru järjest vastase paremust tunnistama Moskva CSKA, kes oli esimesest 13 mängust kaotanud vaid ühe. Kevadel karika pea kohale tõstnud CSKA on küll endiselt 12 võidu ja kolme kaotusega tabelijuht, kuid jälitajad on jõudnud ähvardavalt lähedale.

Eelmises voorus alles lisaajal Istanbuli Fenerbahcele alla vandunud CSKA-l ei tekkinud seekord Belgradis sealse Crvena Zvezda vastu algusest peale võimalustki, sest juba avaveerandaja võitis kodumeeskond 27:14. Poolajale mindi Crvena Zvezda 14-punktilises eduseisus ja kui viimasel veerandajal suutis CSKA visata vaid 11 punkti, kuuluski 78:67 võit Crvena Zvezdale.

Võitjatele tõi Ognjen Kuzmic 16 punkti ja võttis 10 lauapalli, Marko Simonovic lisas 14 ja Charles Jenkins 11 punkti. CSKA-le tõi Andrei Vorontsevitš 21 punkti, Aaron Jackson viskas 10 punkti ja andis kaheksa korvisöötu. Täiesti liimist lahti oli Miloš Teodosic, kes ei sooritanud väljakult ainsatki kahepunktiviset, tabas vaid kaks korda kolmepunktijoone tagant ning lõpetas kuue punkti ja kuue pallikaotusega.

Crvena Zvezdal on tabelis seitse võitu ja kaheksa kaotust, millega võideldakse edasipääsu eest. CSKA lähimal jälitajal, täna võidu tabelisse kirja saanud Madridi Realil on Venemaa tippklubist kaks võitu vähem ehk kümme võitu ja viis kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles