Lessingu asemel sõidab segateates Kõiv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Kõiv
Kauri Kõiv Foto: Nordic Focus

Eesti laskesuusakoondise peatreener Maris Cakars nimetas täna Eesti neliku, kes võistleb homme Lääne-Siberis Hantõ-Mansiiskis algavatel maailmameistrivõistlustel 2 x 6 + 2 x 7,5 km segateates.

Avavahetust sõidab Kadri Lehtla ning teist Eveli Saue, meestest läheb esimesena rajale Indrek Tobreluts ning ankrumees on Kauri Kõiv.

Algselt pidanuks neljas liige olema Roland Lessing, kes aga sai esmaspäeva õhtul teist korda isaks ja otsustas MMi esimesed alad vahele jätta.

Favoriidid on välja pannud väga tugevad võistkonnad – Saksamaa eest võistlevad Andrea Henkel, Magdalena Neuner, Arnd Peiffer ja Michael Greis, Norra nelikusse kuuluvad Tora Berger, Ann Kristin Flatland, Ole Einar Bjørndalen ja Tarjei Bø, korraldajamaa Venemaa võistkonna moodustavad Svetlana Sleptsova, Olga Zaitseva, Jevgeni Ustjugov ja Ivan Tšerezov, Rootsil Helena Ekholm, Anna Carin Zidek, Björn Ferry ja Carl Johan Bergman.

Segateatesõit algab homme kell 13.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles