Juhkami ja Teppani koduklubil ei õnnestunud tiitlikaitsjalt geimi röövida

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9)
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9) Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Eesti võrkpallikoondislaste Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol võttis Kesk-Euroopa liigas vastu teise järjestikuse kaotuse, kui eelmise hooaja finalistide duellis tiitlikaitsja Ljubljana ACH Volley vastu geimivõiduni ei jõutud. Taaskord olid eestlased koduklubi põhitegijad. 

Kahes esimeses mängus maksimaalsed kuus punkti saavutanud Tirol ei suutnud eilset 1:3 (-25, -21, 23, -24) üllatuskaotust Slovakkia meeskonnale Myjava Spartakile heastada, kogudes Slovakkia väikelinnas Myjavas peetud kohtumises Oliver Venno kunagise koduklubi Ljubljana ACH Volley vastu geimides vastavalt 21, 26 ja 20 punkti, kirjutas volley.ee.

Innsbrucki esinduse ridades jõudis ainsana kahekohalise resultaadini Renee Teppan, kes kogus üleplatsimängijana 24 (+16) punkti. Rünnakul tõi eestlane 20 (54%), blokis kolm ja pallingul ühe punkti. Pallingu vastuvõtul igati head 75-protsendilist täpsust näidanud Martti Juhkami arvele märgiti üheksa punkti, millest kaheksa tulid rünnakul (40%) ja üks blokis. Kaotajate poolele ei suutnud eestlaste punktisaagist enamat mitte keegi. 

Neljast mängust kaks võitnud ja kuus punkti kogunud Tirol lasi turniiritabelis tänase vastase ACH Volley endast mööda, langedes üheksa meeskonna konkurentsis neljandale kohale. Innsbrucki meeskond peab järgmised Kesk-Euroopa liiga mängud jaanuari keskel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles