Fotod: maailma kõige ohtlikum naine naaseb vaikides ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel aastal ootamatult kaotuse vastu võtma pidanud Ronda Rousey naaseb MMA-ringi. Enne kaotust maailma kõige ohtlikumaks naiseks tituleeritud Rousey tuleb ringi Eesti aja järgi täna öösel, kui ta kohtub Las Vegases tiitlikaitsja Amanda Nunesiga.

Rousey ja Nunes heitlevad UFC207 raames kääbuskaalu meistritiitli peale. Rousey käis viimati ringis eelmise aasta 15. novembril, kui ta kaotas Melbourne’is Holly Holmile. Rousey jaoks oli see profina esimeseks kaotuseks 12 võidu kõrval.

Eelseisva matši eel on Rousey hoidnud tagasihoidlikku joont ja on hoidunud kommentaaride jagamisest. Ka võistluseelsel kaalumisel tormas ta kiirelt kaalumise järel ruumist välja ning oma mõtted jättis ta taas enda teada.

Lühikese kommentaari andis ta hiljuti UFC vahendusel. «Mind huvitab praegu ainult eesoleva matši võitmine. Ma ei kuluta millelegi muule üldse energiat,» teatas ta.

Kui Rousey kaotas eelmisel aastal kääbuskaalu meistrivöö Holmile, siis Holm kaotas selle omakorda Miesha Tate’ile. Tate kaotas 9. juulil aga meistrivöö Nunesile, kelle valduses on see tiitel siiani. Nunes on profikarjääri jooksul kirja saanud nüüd 13 võitu ja 4 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles