Kas Ibrahimovic tegi Ronaldosid võrreldes Cristianole liiga?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (keskel) Zlatan Ibrahimovic (vasakul)
Cristiano Ronaldo (keskel) Zlatan Ibrahimovic (vasakul) Foto: DAMIEN MEYER/AFP/Scanpix

Endine Rootsi koondise ründaja Zlatan Ibrahimovic võrdles ESPNi soovil kolme kuulsat Ronaldot: Ronaldo de Assis Moreirat (Ronaldonho), Ronaldo Luis Nazario de Limat (Ronaldo) ja Cristiano Ronaldo dos Santos Aveirot (Cristiano Ronaldo).

Ibrahimovici sõnul on selgelt parim Brasiilia ründaja Ronaldo. «Ta oli fenomenaalne. Minu jaoks näitas tema, milline jalgpall peaks olema.Kuidas ta triblas, kuidas ta jooksis, kuidas ta väravaid lõi: see kõik oli fenomenaalne,» ütles Ibrahimovic. «Arvan, et mitte keegi ei suuda tulevikus sarnaseid asju teha. Ta oli naturaalne talent. Ta ei olnud kellegi töö vili, teda ei olnud keegi disaininud. Ta sündis sellisena, nagu me teda mäletame.»

Ta jätkas: «Ka Ronaldinho oli fenomen. Mängisime koos Milanis, kuid ta ei olnud enam oma elu parimas vormis. Kuid mulle meeldis see, kuidas ta mängis: kogu väljak oli tema juukseid täis ja ta triblas täiskiirusel. Kui ta tahtis, siis tundsid vastased end väljakul väikeste lastena.»

Ibrahimovic on ka Cristiano Ronaldo suur austaja, kuid kolme Ronaldot võrreldes tõi ta välja suurima erinevuse, mis Portugali ründajat teistest eristab. «Temaga ma pole samas meeskonnas mänginud. Ta on teistsugune, kuna ta on tohutu treeningu vili. Ta ei ole naturaalne talent,» rääkis suvel manchester Unitediga liitunud ründaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles