Liverpool ei suutnud Sunderlandi murda, Klavan põhjustas penalti (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitleb palli pärast Adnan Januzajga.
Ragnar Klavan võitleb palli pärast Adnan Januzajga. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool mängis Inglismaa kõrgliigas võõrsil 2:2 viiki Sunderlandiga. Klavan kuulus algkoosseisu, ent põhjustas kohtumise avapoolajal penalti. Liverpool asus mängu kahel korral juhtima, ent lubas mõlemal puhul Jermain Defoel penaltipunktilt viigistada.

Liigatabelis jätkab Liverpool teisena, kuid viie punkti kaugusel oleval Londoni Chelseal on võimalus kasvatada oma edu juba kaheksale punktile, kui kolmapäevaõhtuses mängus suudetakse võõrsil jagu saada Tottenhamist. Sunderland on 15 punktiga tabelis 18. ehk tagantpoolt kolmandal real. 

Enne mängu:

«Olen juba mõnda aega tagasi oma seisukoha mängugraafiku suhtes välja öelnud. Me peame Sunderlandiga hakkama saama. Mingisuguseid vabandusi meil ei ole,» ütles Klopp, kes peab võrreldes Manchester City mänguga tegema tõenäoliselt vähemalt ühe sunnitud vahetuse. Nimelt vigastas meeskonna kapten Jordan Henderson mängus Cityga kanda.

«Ta tunneb kannas valu. Praegu ei oska ma täpselt öelda, kas ta mängib. Peame ootama ja vaatama. Panen koosseisu paika pärast seda, kui olen arstidega rääkinud. Tähtis on see, et suutsime City alistada, vastasel korral oleks Sunderlandiga mäng väga raskeks kujunenud,» jätkas Klopp.

Klavan on algkoosseisus juba viiendat mängu järjest. Joel Matip on jätkuvalt vigastatud ning Klopp ütles juba enne kohtumist, et ta kamerunlase imelisse paranemisesse ei usu. «Kahe päevaga olukord nii kardinaalselt ei muutu. Ma ei usu imedesse.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles