Eesti jalgpallihooaeg algab 26. veebruaril

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infonet
Infonet Foto: Tairo Lutter

Kodune jalgpallihooaeg saab avavile 26. veebruaril peetava Superkarikafinaaliga, kus on vastamisi FCI Tallinn ja Tallinna FC Flora. Hooaja avamine ja karikavõistluste veerandfinaalide loos leiab aset kaks päeva hiljem.

Premium liiga avavoor toimub 3. ja 4. märtsil. Avamängus on 3. märtsil kell 19 Tartus Sepa staadionil vastamisi kohalik Tammeka ja mullune meister FCI Tallinn. 4. märtsil kohtuvad Pärnu Linnameeskond - Nõmme Kalju FC, Paide Linnameeskond - JK Narva Trans, Viljandi JK Tulevik - JK Sillamäe Kalev ning Tallinna FC Flora - Tallinna FC Levadia.

Meeste koondise aasta algab 25. märtsil võõrsil Küprose vastu peetava MM-valikmänguga. Kodupubliku ees ollakse 28. märtsil, mil toimub maavõistlus, vastane pole hetkel veel kinnitatud.

Eesti klubijalgpalli päev, mil selgub nii naiste kui ka meeste karikavõitja, toimub 27. mail A. Le Coq Arenal.

9. juunil võõrustab koondis MM-valikmängus Belgiat, sellesse perioodi lisandub ka üks maavõistlus. 10. juunil leiab aset harrastusjalgpallurite aasta suursündmus, Eesti - Soome 100+ maavõistlus.

Premium liiga viimane voor peetakse 4. novembril. Jalgpalligala 2017 toimub 26. novembril kell 15 Tallinnas Estonia kontserdisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles