Postimehe otsepilt: Ustjugov näitas lõpusirgel Sundbyle selga ning võttis taas etapivõidu (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tour de Ski kolmanda etapi Saksamaal Oberstdorfis võitis Sergei Ustjugov, kui oli kiireim 10 + 10 km suusavahetusega sõidus. Ta on nüüd võitnud kõik kolm Tour de Ski etappi.

Ustjugov edestas finišis Martin Johnsrud Sundbyd 0,6 sekundiga, kolmas oli Dario Cologna (+1,0). Neljandale kohale tuli Alex Harvey (+2,7), viies oli Marcus Hellner (+3,6). Ainsana katkestas täna võistluse Finn Haagen Krogh, kes oli enne etappi kümnendal kohal. Tuuri üldarvestuses on Ustjugovi edu Sundby ees 29,5 sekundit. Kolmandal kohal olev Harvey kaotab liidrile juba üle minuti.

Homme on Oberstdorfis kavas 15 km vabatehnika jälitussõit. Postimehe otseülekanne algab kell 13.35.

Eesti suusatajaid täna stardis ei olnud. Raido Ränkel katkestas võistluse 56., Karel Tammjärv 58., Marko Kilp 75. ja Peeter Kümmel eelviimaselt 77. kohalt. 

Enne võistlust:

Üldarvestuses juhib venelane Sergei Ustjugov, kelle edu norralase Martin Johnsrud Sundby ees on 18,9 sekundit.

Enne kolmandat etappi on need kaks meest ka omaette klassist, sest kolmandal kohal olev kanadalane Alex Harvey kaotab Ustjugovile juba 59,6 sekundiga. Eesti suusatajad homme enam starti ei tule.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles